«Успішний досвід Тернополя ми перенесемо на обласний рівень», – новообраний голова Тернопільської облради Михайло Головко (Відео)

27.11.2020 07:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
Головою Тернопільської обласної ради став свободівець, кандидат економічних наук, народний депутат України двох скликань Михайло Головко.
 
Відповідне рішення ухвалили шляхом таємного голосування на першому пленарному засіданні Тернопільської обласної ради сьомого скликання, яке відбулося сьогодні, 25 листопада.
 
Новообраний очільник облради наголосив на тому, що успіх Тернопільщини залежить від співпраці обласної та міської рад.
 
– У нас є успішний досвід управління в місті. Наш колега-свободівець Сергій Надал вже тричі обраний міським головою. Цей досвід варто перенести і в стіни обласної ради. Не може область розвиватися без розвитку обласного центру. Створення робочих місць, сільськогосподарських кооперативів, стратегія підтримки села – це все було у нашій програмі. Сподіваюся, що депутатський корпус мене в цьому підтримає і наші ініціативи будуть проголосовані та реалізовані, у тому числі і відновлення тернопільського аеропорту,  зазначив Михайло Головко.
 
Він також подякував депутатському корпусу за підтримку й закликав до співпраці.  
 
– Дякую всім депутатам, які сьогодні проголосували за мене. Сподіваюся, що наша робота буде плідною. Запрошую усі фракції, які є в обласній раді, до співпраці. Їх обрала громада Тернопільщини. Люди довірили їм представляти їхні інтереси в облраді. Сподіваюся, що ми сядемо за стіл домовленостей і конструктивно та плідно працюватимемо,  підсумував Михайло Головко.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі