Нанесли розмітку на 11,6 км відновленої дороги Р-39 (Відео)

26.11.2020 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

24 липня стартував поточний середній ремонт автошляху Р-39 Броди – Тернопіль від кордону з Львівщиною і до селища Залізці. У рамках поточного середнього ремонту влаштували два шари асфальтобетону на отриману шляхом регенерації 22-сантиметрову основу. У населених пунктах встановили нову систему освітлення, встановили нове бар’єрне огородження.

На 11,6 км вже є осьова розмітка, продовжують наносити крайову. Також триває влаштування тротуарів з бруківки у межах населених пунктів. Попереду – встановлення нових дорожніх знаків.

Дорога Р-39 Броди – Тернопіль – альтернативний шлях з міста Тернопіль до Львова. Його загальна протяжність у двох областях становить 72,3 км. Дорога Р-39 перетинається із раніше відремонтованою Р-41 Обхід Тернополя. Це головний маршрут жителів Тернопільської об’єднаної територіальної громади.

За амбітним планом Укравтодору протягом 2020 року у Тернопільській області буде відремонтовано 162,1 км доріг загального користування державного значення, серед яких частини автошляхів М-19, Н-18, Р-43, Р-39.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі