«16 днів проти насильства»: стіни Тернопільської ОДА підсвітили помаранчевим

Опубліковано:
25 Листопада, 2020

На Тернопільщині стартувала міжнародна акція «16 днів проти насильства». В рамках якої стіни Тернопільської обласної адміністрації підсвітили помаранчевим — колір проти насильства.

Як  зазначила заступник начальника управління сім’ї та молоді обласної державної адміністрації Інна Чурбакова,  впродовж наступних 15 в  області також проведуть низку заходів серед яких флешмоби, фотовиставки, пресконференції. Усі вони  мають на меті  всебічне ознайомити людей із проблемою, яка може прийти у дім до кожного –  насильство.

До слова, за статистикою  на Тернопільщині серед постраждалих найбільша кількість жінок – 508, друга сходинка — це діти. Їх 113. Жертвами насильства також стають й чоловіки. Все частіше зустрічаються потерпілі й від психологічного насилля.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #"16 днів проти насильства", #насильство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: