Як скористатися можливостями, які AIESEC відкриває для тернополян?

Опубліковано:
25 Листопада, 2020

Міжнародна молодіжна організація AIESEC в Тернополі існує в місті вже 27 років. Вона допомагає молоді пізнавати світ, розширювати світогляд і розвивати м’які та тверді навички через міжнародні стажування за кордоном та інші можливості.

Так чим же особливі стажування, які організовує AIESEC?

Нові навички

Мандрівка з AIESEC дає тобі можливість не лише відпочивати, а й навчатись, досліджувати світ і себе та розвиватись. У ході стажування ти отримуєш нові навички: лідерські якості, публічні виступи, робота з іншими людьми, комунікація, розвиток розмовної англійської. Важливим також є те, що ти можеш отримати досвід роботи у міжкультурній командні, навчишся знаходити підхід до абсолютно різних людей, працювати разом з ними. Хіба під час звичайної подорожі у тебе буде така можливість?

Вивчення культури

Під час стажування ти маєш можливість вивчити культуру країни з середини. Уяви: ти 6 тижнів проживаєш у сім’ї, яка приймає тебе у себе, бачиш усі їхні звички, куштуєш традиційну їжу, подорожуєш з ними, разом відзначаєш свята та загалом проводиш майже весь свій вільний час. Все це дасть тобі можливість не просто бути туристом, а стати тимчасовим жителем країни і відкрити її повністю.

Дослідження всього світу

Ти дізнаєшся про культуру не лише однієї країни. Усі проекти влаштовані так, щоб учасники відчули себе у міжкультурному середовищі. З тобою в команді працюватимуть люди різних національностей, що дасть тобі можливість вивчити ще більшу кількість культур та дізнатись про їхні особливості.

Вивчення себе

Ти будеш відкривати не лише світ, але й себе. Можливо, твоє покликання бути вчителем? А можливо, ти маєш створити власний стартап на певну екологічну тематику? Або ж ти хочеш бути крутим маркетологом. Не спробуєш – не дізнаєшся, а стажування від AIESEC допоможуть тобі дізнатись, що справді лежить тобі до душі.

Постійна підтримка

Менеджери організації будуть постійно підтримувати з тобою зв’язок, допомагатимуть з усіма необхідними документами та їхнім оформленням. Це буде організовано як зі сторони Тернополя, так і з сторони приймаючої країни за кордоном. По приїзду в країну стажування тебе зустрінуть, пояснять конкретніше чим ти будеш займатися на проекті та організують гарне проведення позаурочного часу.

Вплив на світ

Стажування від AIESEC це не просто дія заради дії. Це дія заради результату, тому кожна подорож робиться з певною метою. Стажери не просто думають, що потрібно змінити світ, вони беруть – і роблять це. Кожен проект прив’язаний до однієї з Цілей сталого розвитку(ключові напрямки розвитку країн на період 2015-2030 роки) і сприяє тому, щоб подолати певну проблему. Хочеш відчути себе частиною чогось великого та впливового? Наші стажування саме для тебе.

Низькі витрати

6-тижнева подорож обійдеться тобі максимально дешево, оскільки проживати ти будеш безкоштовно, а в деяких проектах у суму входить навіть харчування.

Інвестиція у майбутнє

Ну і звичайно, не забувай про те, що таке стажування – додатковий “плюсик” у твоєму резюме на будь-яку посаду. То що ж обереш ти – самостійну подорож чи мандрівку разом з AIESEC?

Чому варто реєструватися саме ЗАРАЗ?

До 30 листопада триває знижка 15% на волонтерські стажування за кордоном!
Тому, якщо ти хочеш допомогти у вирішенні соціальних проблем світу, познайомитись з новими культурами світу, а також зробити свій внесок у досягнення Цілей сталого розвитку? Тоді 6-тижневе волонтерство в Туреччині, Грузії, Греції, Індії, Румунії або Італії саме для тебе!

Умови стажування:

Вік: 18-29 років
Тривалість: 6 тижнів

Рівень англійської: А2+
Проживання: покривається організацією (залежить від проекту)

РЕЄСТРАЦІЯ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #знижка, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: