COVID-19: тернополянин помер під дверми інфекційного відділення

25.11.2020 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Під дверима Бучацького інфекційного відділення помер чоловік, у якого попередньо підтвердили коронавірус. Про це повідомляє дружина загиблого Валентина Цепенюк.

«Сьогодні по п‘ятій годині дня під дверима Бучацького інфекційного відділення в швидкій мій чоловік після тяжкої виснажливої дороги в кисневій масці, помер. Реанімувати не змогли. Він говорив, що не доїде, він говорив, що помре. Але ми тарганили його в Бучач! І ми його вбили! Бо великий Тернопіль не спроможний мати у себе відділ гемодіалізу для ковідних хворих. Та ще й залежних від кисню. Для Тернополя ця втрата пройде непомітно. Але вона покалічила нашу родину і всіх, хто знав мого чоловіка!», - йдеться у повідомленні жінки.

Зазначимо, що за попередню добу на Тернопільщині лабораторно підтвердили 276 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Зареєстровано 3 летальних випадки: чоловік 63 р. м. Тернопіль, жінка 84 р. м. Кременець, чоловік 65 р. Гусятинський район с. Крогулець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі