Михайла Головка обрали головою Тернопільської обласної ради

Опубліковано:
25 Листопада, 2020

Сьогодні, 25 листопада, новообрані депутати зібралися на першому пленарному засіданні першої сесії Тернопільської обласної ради сьомого скликання. Після трьох годин роботи та двох годин перерви, було обрано нового голову Тернопільської обласної ради.

Відтак, головою Тернопільської обласної ради став представник ВО «Свободи» – Михайло Головко. За його кандидатуру віддали свої голоси 38 депутатів із 62 присутніх. Згодом новообраний голова обласної ради склав присягу посадової особи органів місцевого самоврядування. А далі сесія присвоїла Михайлу Головку І ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Зазначимо, що Михайло Головко був єдиним кандидатом на посаду голови Тернопільської облради. Кандидатуру очільника ЄС на Тернопільщині Степана Барни навіть не висували.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільска обласна рада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: