Тернопільщина: платформа «Відкритий ринок» – своєрідна відповідь на кризу

Опубліковано:
25 Листопада, 2020

Для підтримки невеликих сільгосппідприємств під час коронавірусу у Тернополі створили проєкт «Відкритий ринок». Це всеукраїнська онлайн-платформа, де фермери реалізують свою продукцію без посередників та цілком безпечно для свого здоров’я.

Ініціатори проєкту — громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Асоціацією міст України.

За словами керівника проєкту Максима Черкашена, такий проєкт став своєрідною відповіддю на кризу, спричинену обмеженнями через пандемію COVID-19. Відтак, на спеціальному сайті фермери з усієї України зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти. Проєкт некомерційний, тому користування платформою є безкоштовним.

«Відкритий ринок» також уже презентували на європейському конкурсі, де він здобув перемогу. Зокрема проєкт здобув перемогу у номінації «Підприємництво» «Конкурсу найкращих практик». Конкурс відбувся у Любліні, у межах Конгресу з транскордонного співробітництва.

До слова, у Тернополі також тривав флешмоб «#ЗмінююМісто». В онлайн-акції взяли участь близько 50 проєктів, кожен з яких є важливим та актуальним для українських міст і громад. Відзнаки творців місцевих змін вже незабаром вирушать до всіх учасників та учасниць флешмобу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Відкритий ринок, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: