На Різдвяні свята тернополяни матимуть 4 вихідні дні

25.11.2020 11:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Оксана Горобець

25 листопада на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради вирішено перенести робочі дні у січні, серпні та жовтні 2021 року для працівників виконавчих органів міської ради і на умовах, визначених законодавством.

Відповідно до рішення робочі дні перенесено:

— з п’ятниці 08 січня на суботу 16 січня;

— з понеділка 23 серпня на суботу 07 серпня;

— з п’ятниці 15 жовтня на суботу 23 жовтня.

Такі зміни введені з  метою раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування у 2021: 07 січня —  Різдва Христового, 24 серпня — Дня незалежності України та 14 жовтня — Дня захисника України а також на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 року №1191-р «Про перенесення робочих днів у 2021 році».

Виконавчим комітетом рекомендовано керівникам підприємств, установ і організацій міста Тернополя перенести робочі дні відповідно до даного рішення у порядку і на умовах, установлених законодавством, для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі