Більше ніж 500 жінок з Тернопільщини постраждали від насильства

Опубліковано:
24 Листопада, 2020

На Тернопільщині правоохоронці зафіксували 639 підтверджених фактів про вчинення правопорушень, пов’язаних з домашнім насильством. Серед постраждалих найбільша кількість жінок та дітей.

«Серед постраждалих найбільша кількість жінок – 508, друга сходинка – це діти. Їх 113. Жертвами насильства стають й чоловіки. Таких фактів зареєстрували правоохоронці 104. Працівники поліції, які виїжджають на виклики щодо домашнього насильства, виносять термінові заборонні приписи кривднику. Від початку року в області такі приписи отримало майже 2300 осіб, з яких – 214 винесено жінкам», – зазначає старший інспектор відділу дільничних офіцерів управління превентивної діяльності поліції Тернопільщини Дмитро Адамович.

Додамо, що на Тернопільщині розпочинається Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #16 днів проти насильства, #насильство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: