Без «ЄС» та «Батьківщини»: якою буде коаліція в Тернопільській обласній раді?

Опубліковано:
24 Листопада, 2020

Уповноважені депутатських фракцій Тернопільської обласної ради 7 скликання від чотирьох політичних сил підписали звернення щодо розміщення депутатів у сесійній залі. Цей документ став причиною для розмислу про створення нових коаліцій за участю ВО «Свобода», «За майбутнє», «Слуги народу» та «Довіри». Про це повідомляє інтернет-видання Politerno.

Раніше у ЗМІ подейкували про відмову певних фракцій, зокрема «Довіри», брати депутатські мандати нової облради, чим затягувався процес скликання першого засідання. Певний інтерес у цьому мала «ЄС», котра намагалася схилити «За майбутнє» і «Довіру» на свій бік.

До слова, за підсумками виборів до Тернопільської обласної ради потрапили 6 партій: «Європейська солідарність», «Свобода», «За майбутнє», «Слуга народу», «Батьківщина», «Довіра». Завтра, 25 листопада, відбудеться перше пленарне засідання Тернопільської обласної ради 7-ого скликання.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #За майбутнє, #коаліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #партія Довіра, #партія Свобода, #Слуги народу, #тернопіль, #тернопільська обласна рада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: