За добу на Тернопільщині COVID-19 забрав дев’ять життів

Опубліковано:
24 Листопада, 2020

За попередню добу коронавірус забрав життя дев’ятьох мешканців Тернопільщини. Вік загиблих – 52-99 років.

Як повідомляє ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України», померла жінка 83 р. Бережанський район с. Демня, жінка 42 р. Зборівський район с. Мшана, жінка 52 р. Чортківський район с. Білобожниця, чоловік 81 р. м. Кременець, жінка 99 р. Чортківський район с. Білобожниця, жінка 79 р. Борщівський район с. Гермаківка, чоловік 52 р. Підволочиський район с. Галущинці, чоловік 46 р. м. Тернопіль, чоловік 84 р. м. Тернопіль. Також за попередню добу лабораторно підтвердили 238 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Відтак, станом на 24 листопада в Тернопільській області підтвердили 26052 випадки коронавірусу, з них 360 летальні (1 випадок житель сусідньої області). Одужало 20308 осіб.

До слова, попередньо на tenews повідомляли про залучення студентів Тернопільського медичного університету для лікування пацієнтів на COVID-19.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: