Діти-учасники проєктів Тернопільського «Карітасу» відвідали зоопарк у Рівному

Опубліковано:
22 Листопада, 2020

Діти-учасники проєктів Тернопільського «Карітасу» відвідали зоопарк у Рівному. На екскурсію їздили 20 хлопців і дівчат. Вони – учасники проєктів «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» та «Допомога дітям на відстані», що реалізовує «Карітас Тернопіль», – про це розповідають працівники благодійного фонду.

«Юні дослідники днями відвідали зоопарк у Рівному. Уперше! Понад 150 видів тварин, більшість із яких – екзотичні, а значна частина – на межі вимирання… Понад 130 видів рослин і дерев… Побачене захоплювало, надихало, спонукало дітей детальніше пізнавати довколишній світ, ретельніше берегти природу, скрупульозніше вивчати біологію, зоологію, географію…

null

Фото з мережі Інтернет

Дорогою додому юні мандрівники доторкнутись … до її Величності історії, зупинившись в одному з найстаріших замків України – Дубенському. Укріплений 73-а гарматами та захищений річкою Іква, замок князів Острозьких, Заславських, Сангушків та Любомирських жодного разу не був узятий приступом. Під його стінами ламались татарські списи та шведські шаблі. Сам же замок для багатьох поколінь князів був справжньою скарбницею трофеїв: тут зберігали коштовний посуд, книги, картини, ікони, зброю, захисні обладунки, хутра тощо.

null

Фото з мережі Інтернет

Завершилась екскурсія смачним і ситним обідом у кафе, розташованому в самісінькому замку.

Сповнені незабутніх вражень, нових знань та позитивних емоцій діти повертались додому. Дорогою планували нові мандрівку. Куди? Стежте за нашою сторінкою в соцмережах і дізнаєтесь», – кажуть працівники фонду «Карітас».

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #зоопарк, #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рівне, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: