На Тернопіллі відкрили будинок сімейного типу

Опубліковано:
22 Листопада, 2020

19 листопада, у селі Озерна Зборівського району, відкрили будинок сімейного типу. Тут проживатиме п’ять прийомних та одна рідна дитина подружжя Алексієвих.

Проживає сім`я в окремій трикімнатній квартирі у приміщенні Соціального центру підтримки дітей та сімей «Відкрите серце». Квартира площею 145  квадратних метрів  забезпечена повністю всіма меблями необхідними для проживання дітей, частково побутовою технікою та предметами користування.

«Я завжди думала і знала, що кожна дитина повинна мати сім’ю. Взявши до себе чотирьох прийомних дітей два роки тому, я зрозуміла, що є сила та енергія, що б створити будинок сімейного типу. Цього року до нашої сім’ї додалася ще одна дитина. Я пройшла навчання, отримала документи й відразу почала шукати будинок. Діти дуже задоволені новим житлом та умовами і навіть стали з більшим бажанням відвідувати школу», – зазначила мати-вихователька пані Оксана.

null

До слова, у пані Оксани ще є троє власних старших дітей.

«Ми всі одна сім`я, ми не робимо різниці, хто рідний, а хто – прийомний. Працюємо, відпочиваємо – всі разом. Діти мені дуже допомагають, адже самій справлятися було б важко. Навіть не хочу думати про той час, коли вони виростуть і покинуть дім. Від таких думок вже сльози накочуються на очі», – додає жінка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок сімейного типу, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: