У Тернополі шукають волонтера для допомоги юнаку з інвалідністю (Відео)

Опубліковано:
21 Листопада, 2020

Сімнадцятирічний Сергій Ткачук з Тернополя 9 останніх років займається плаванням. Це люблене заняття хлопцю з інвалідністю, до того ж це хороша реабілітація. Однак візит до басейну стає справжнім випробуванням для сім’ї. Про це повідомляє Тернопіль1.

Як зазначає мати Сергія, останні роки вона підіймала сина на другий поверх приміщення, де знаходиться басейн. Помагала їй адміністрація школи. Однак через проблеми зі спиною, пані Тетяни заборонили фізичні навантаження. Тому жінка вирішила звернутися за допомогою до волонтерів.

Мама Сергія просить відгукнутися небайдужих людей, які б змогли хоча б раз на тиждень допомогти хлопцю подолати бар’єр на шляху до улюбленого і життєво необхідного спорту — добратися до басейну дитячо-юнацької спортивної школи №2, що на вулиці Острозького. За допомогу жінка готова платити. Адже тренування з плавання для її сина дуже важливі.

До слова, усі охочі, хто хоче допомогти, телефонуйте за номером: 097-898-44-01 (Тетяна Ткачук).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #плавання, #Сергій Ткачук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: