День Свободи та Гідності: тернопільська волонтерка розповіла про свою унікальну колекцію

Опубліковано:
21 Листопада, 2020

Тернопільська волонтерка Христина Феціца допомагає українським військовим на сході, їхнім дітям та родинам. На згадку українські бійці дарують їй прапори своїх підрозділів чи особисті шеврони. Про це пише Суспільне Тернопіль.

Як зазначає Христини Феціца, шевронів у неї вже назбиралося вже понад сто. Також цілу колекцію вона назбирала прапорів, які дарували захисники. Для жінки кожен прапор цінний і значущий. Є і ті, які особливо береже — це прапори з передової та з бойової техніки.

«Коли мені чи важко, чи сумно, я починаю розгортати кожен прапор і це настільки гріє душу. У мене їх майже 30. Чимало підписаних саме для мене, але я не вважаю, що вони власне мої. Вони належать усім, хто допомагає нашим бійцям. Буває, що передаю їх в інші країни, звідки надходить грошова чи матеріальна допомога», – розповіла волонтерка.

Як додає Христина Феціца, пам’ять про тих, хто загинув за Україну, має бути повсякчасною. Тому жінка намагається віддати шану загиблим Героям не лише на державні свята чи в пам’ятні дні. Пам’ять про тих, хто загинув за Україну, має бути повсякчасною”. Адже і поняття гідність волонтерка вкладає: «Моральне визначення людини. Це є основним поняттям Конституції України. Це є внутрішнім бажанням до самоствердження. До того, що ти українець і в тебе цього ніхто не забере».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #волонтерка, #день свободи, #день свободи і гідності, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Революція Гідності, #тернопіль, #тернопільські новини, #христина феціца
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: