Як виглядає жінка майбутнього?: відома антропологиня розробила власну модель

Опубліковано:
21 Листопада, 2020

Професорка анатомії та антропології з Брістольського університету Еліс Робертс показала ідеальну жінку майбутнього. Фотографією антропологиня поділилася в своєму твіттер

«Людський організм, хоча і фантастичний, але далекий від досконалості. Як фахівець з анатомії, я знаю, що мільйони років еволюції залишили нам безліч збоїв. На мій погляд, нам вже давно потрібно привести себе до ладу», – пояснила вона в колонці для Daily Mail.

Як вважає дослідниця, саме та буде виглядати жінка через сто років. За її моделлю «кращої версії» серце з великою кількістю артерій, ніж у людини. Луску антрополог взяла у рептилій, така Шкіра покрита лускою, як у рептилій. Так вона має змогу швидко реагує на промені ультрафіолету та захищає від пошкоджень. Також «ідеальна» версія Робертс отримала «більш ефективні» пташині легені, які дозволяють вдихати і видихати одночасно, а також очі без сліпих плям і більш чутливі вуха, як у кажана. Сильні ноги авторка моделі запозичила у птахів. Вони дозволяють швидко рухатися, але ускладнюють підйом на височини. Ще одне доповнення – сумка кенгуру, прихильницею якої дослідниця стала, народивши двох дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Еліс Робертс, #ідеальна жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: