5 прихованих функцій, якими можуть похвалитися автомобілі Skoda

20.11.2020 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Знамениті чеські автомобілі Skoda мають великий попит в Україні. Примітно, що багато хто з тих, хто вже володіє або володів однією з таких машин, знають далеко не про всі «секретні» функції, якими оснащений автомобіль. Про них сьогодні і піде мова. Кожна з цих фішок - живе свідчення того, що чеські інженери приділяють питанням комфорту куди більше уваги, ніж могло здатися при першому знайомстві з машинами марки.

1. Численні «кишеньки»

null

Слоган Skoda - «Simply Clever» звучить не просто так. Найкраще він реалізується в організації внутрішнього простору салону. Більшість автомобілів марки має просто якусь неймовірну кількість різноманітних відсіків і відділень для укладання будь-якої корисної і не дуже дрібниці. А найголовніше полягає в тому, що дотягуватися до більшості з цих місць можна не встаючи з комфортного сидіння.

2. Місце для парасольки

null

У дверях багатьох моделей чеських автомобілів є якесь дивне поглиблення. Деякі навіть можуть подумати, що отвір зроблено з метою підвищення жорсткості конструкції або для скорочення маси деталі. Однак насправді все куди простіше. Це місце для парасольки.

3. Подвійні козирки

null

Майже у всіх автомобілів марки Skoda традиційно робляться подвійні козирки. Створені дизайнерами вони не просто так і вже тим більше не для краси. Додаткова стулка потрібна спеціально для того, щоб класти туди гроші, документи, кредитні картки, записки, приладдя для письма та інші дрібниці.

4. Скребок для льоду

null

Багато автомобілістів, які володіли машиною Skoda, повинні були знайти на зворотному боці лючка бензобака якусь загадкову кольорову пластикову штуку. Її призначення може бути не відразу очевидним, однак річ це дуже корисна. Потрібна вона для вирішення відразу декількох завдань. По-перше, це скребок для видалення снігу та льоду з скла. По-друге, це лінійка для перевірки ступеня зносу протектора.

5. «Розумні» підлокітники

null

Врешті, не можна не згадати про цілком очевидну функцію в автомобілях Skoda на яку більшість громадян просто не звертає ніякої уваги - це старі добрі підставки і підстаканники, розташовані в тому числі в підлокітниках. Мало хто замислюється над тим, що тримати в них можна не тільки ємності для пиття, але і будь-яку дрібницю. Наприклад, той же смартфон.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі