У селі на Бучаччині знищена електроопора ледь тримається на арматурі. Куди дивиться влада і РЕМ?

Опубліковано:
19 Листопада, 2020

У селі Переволока Бучацького району електроопора ледь тримається на арматурі. Вона у будь-яку мить може впасти і тому, однозначно становить загрозу для здоров’я і життя місцевих мешканців. Про цю «професійну» недбалість відповідальних служб у мережі Facebook написав житель села Переволока Vitaliy Ptyts:

«Усім привіт, хочу поділитись враженнями від роботи Бучацького РЕМ. Здавалося б пройшло достатньо часу, щоб ми могли забути про віярні відключення світла, про планові відключення, які були в далеких 2000-х роках, але, нажаль, навіть під кінець 2020 року Бучацький РЕМ не зраджує своїм традиціям і періодично вимикає світло без попередження, то на кілька годин, то на весь день. З цим приходилось миритись, як і з грубим відношенням до людей, які звертались із скаргами на електропостачання.

Терпінню прийшов кінець, коли ситуація стала не просто дискомфортною, а стала прямо таки небезпечною, що і змусило мене написати цей пост. Проживаю я в селі Переволока Бучацького району. На моїй вулиці (Купрійова вулиця), біля мого будинку електрична опора під нещівним плином часу прийшла в аварійний стан ще 2 роки назад. По фото видно, що тримається стовп завдяки електричним проводам, якби не вони, опора вже б давно впала або на дорогу, або на будинок. Під час негоди (вітру), стовп сильно хитається, провода переплітаються, блищать та в будинку сильно скаче напруга. Ми робили звернення та просили поміняти стовп, на звернення реагують довго але все ж таки через 6-8 місяців приїхали і біля старої опори поставили новий бетонний стовп. Здавалося б все чудово, але ні, приїхати і перекинути провода із старої опори на нову не можуть вже цілий рік, їхня відмазка: нема підйомника, підйомник зайнятий, підйомник не працює, підйомник поламався. Тобто електрична опора стоїть в аварійному стані вже два роки, перекинути провода не можуть. На даний момент нічого не змінилось, зима близько а з нею і сильні вітри, чого лишається чекати? Коли в домі все погорить через черговий перепад напруги, чи коли стовп впаде на будинок, а можливо на проїзжаючий автомобіль по дорозі? Діти щодня ходять в школу цією вулицю, що буде коли провід обірветься під напругою і впаде на землю? хто за це буде відповідати? Як достукатись до потрібних людей, щоб працівники Бучацького РЕМ нарешті почали виконувати свою роботу належним чином. Чому електрична лінія знаходиться в такому поганому стані, що світло вимикається літом навіть при найменшому дощі без вітру, таке враження, що двотисячні роки в наших електромережах живуть досі і позитивних змін блищим часом не очікується.

Пост я цей створив з метою, щоб інформація за допомогою інтернету дійшла до наших районних електриків і вони нарешті приїхали і виконали свою роботу, про яку забули і не хочуть навіть згадувати», – зазначає у своєму дописі Vitaliy Ptyts.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опора, #РЕМ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: