У зв’язку з карантином та пандемією, чимало людей зараз вирішує проводити невеличкі святкування вдома – дні народження, річниці, хрестини, чи просто вечірки з друзями. Святкувати вдома буває дуже комфортно, але виникає питання: а чим частувати гостей? Не всі люблять готувати, тай елементарно на це не завжди є час. Але ж хочеться почастувати гостей чимось смачним та цікавим. Тоді на допомогу прийде доставка їжі від мережі закладів Сім’я ресторанів Файного міста.

Доставка додому Тернопіль – чудова ідея для домашніх свят

В місті Тернопіль доставка їжі найзручніша, найшвидша та найсмачніша від Сім’ї ресторанів Файного. Кожен заклад мережі має свою унікальну та особливу кухню, тож вибір страв задовольнить будь-які смаки.

Що з якого закладу рекомендуємо замовити:

Ресторан NA NEBI. Тут ви можете замовити традиційні українські страви в оригінальній сучасній інтерпретації. Вашим гостям обов’язково сподобаються вареники від ресторану – з картоплею, сиром чи ексклюзивні – з індичкою і фуагра. Також тут готують неймовірні стейки і страви на грилі.

Young Party Restaurant. Паназіатська кухня в усій своїй первозданній красі. Смачні азійські страви, роли, а також суші-сети різної ваги замовити можна тут. Тож, якщо хочете вечірку з суші – доставка ЯНГ чекає вашого замовлення.

Клуб Файного. В Клубі смачна європейська кухня, але найбільше заклад славиться своїми італійськими стравами. Якщо вам потрібна доставка салатів, або закуски – доставка найкраща в Клубі Файного. Тут можна замовити різноманітні брускети, моцарелу фрі, салат Цезар з пряною куркою, чи салат з лососем та кіноа.

Паб Файного міста. Тут можна недорого замовити смачні та ситні страви української й європейської кухні. Заклад відомий своїми великими порціями і демократичними цінами. А ще тут смачні страви з гриля. Якщо потрібна доставка шашлика Тернопіль, то замовляйте в Пабі Файного. До шашлика можете взяти овочі гриль, різні салати та закуски.

Бар Нонаме. Тут яскрава та самобутня мексиканська кухня. Якщо задумали святкування саме в такому стилі, або просто хочете спробувати щось новеньке, Нонаме запропонує вам неймовірні мексиканські салати, закуски й основні страви. Замрвляйте на доставку такос, фахітас та буріто з різними начинками, кесадилью, чіпси начос, чи кукурудзу гриль. А краще все одразу.

Бар Пасаж Адлера 13. В барі представлені кухні Америки, Іспанії, Мексики. А ще тут найкращі бургери в м. Тернопіль і доставка зручна й швидка. Пасаж пропонує більше десяти видів бургерів на доставку – смачних і соковитих, і до кожного бургера додається порція картоплі фрі.

Доставка їжі Тернопіль: що потрібно для замовлення?

Щоб замовити страви із будь-якого закладу Сім’ї ресторанів Файного міста, вам потрібно лише, щоб сума чеку становила від 200 грн. – це у випадки доставки по місту. Якщо ж кур’єру доведеться їхати за місто, замовлення має становити від 300 грн. Ціна доставки – 30, або 50 грн., відповідно.

Безкоштовна доставка їжі Тернопіль діє при замовленні від 450 грн. по місту та 500 грн. поза містом.

При цьому з ресторану ЯНГ доставка абсолютно безкоштовна, незалежно від суми замовлення (починаючи з мінімальної).

Ще один бонус замовлення від закладів Файного – це те, що вам не потрібно обмежувати себе стравами однієї концепції з одного закладу. Адже ви можете замовляти різні страви з різних закладів на одну доставку.

А, щоб оформити доставку, достатньо зробити замовлення по телефону, на сайті закладів, чи через мобільний додаток.

Замовляйте улюблені страви на доставку, і ваше свято обов’язково буде веселим та вдалим, а ви матимете більше вільного часу!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вечеря, #на небі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пасаж, #тернопіль, #тернопільські новини, #файне місто
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: