Тернопільських учителів запрошують позмагатися у конкурсі статей «Вікіпедія для школи»

Опубліковано:
19 Листопада, 2020

Тернопільських учителів запрошують взяти участь у конкурсі “Вікіпедія для школи”. Це конкурс статей в українській Вікіпедії для педагогів, який приурочили тематиці шкільної програми.

Конкурс відбуватиметься з одинадцяти тем, кожна з них стосується якогось шкільного продмета: англійська мова (переклад «добрих» та «вибраних» статей з англійської Вікіпедії, історія України, всесвітня історія, географія, зарубіжна література, математика, інформатика, мистецтво, українська література, українська мова та фізика. Під час конкурсу учасники можуть створювати і покращувати пропоновані організаторами статті або статті на інші теми (вони мають відповідати тематиці конкурсу: описувати явище, що вивчається у шкільній програмі з зазначених предметів).

Долучитися до конкурсу може кожен, хто зараз працює педагогом або мають досвід роботи в закладі освіти чи педагогічну освіту.

Конкурс проходитиме до 20 грудня 2020 року. Переможців нагороджуватимуть призами, серед яких будуть сертифікати інтернет-магазинів та сувеніри з символікою Вікіпедії.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вікіпедія, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: