У Тернополі облаштують центр для безпритульних тварин

Опубліковано:
19 Листопада, 2020

У Тернополі облаштують центр стерилізації для собак та мультифункціональний майданчик для домашніх тварин. Саме цей проєкт цьогоріч серед проектів-переможців громадського бюджету Тернополя на 2021 рік.

З підтримкою тернополян зоозахисники втілять в реальність власні ініціативи. 

«Можна вітати ГО «Ноїв Ковчег» із перемогою проекту громадського бюджету на 2021 рік: №108 “Газифікація, опалення та благоустрій території центру стерилізації для собак”, за який ми з вами вболівали і допомагали збирати голоси! Важко уявити, як стерилізаційний центр міг досі бути без газу і опалення, які є доволі базовими складовими його безперебійної роботи, але дуже круто, що вдалось прорватись цьому проекту з-поміж шкільних, з якими було відчутно важко тягатись. Спасибі друзі усім, хто долучився голосом і допоміг його популяризувати!», – зазначила тернопільська волонтерка і зоозахисниця Людмила Чеховська.

Додамо, що у 2021 році у Тернополі облаштують центр стерилізації для собак та мультифункціональний майданчик для домашніх тварин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Безпритульні тварини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: