У Бережанах «каналізація-ноухау»! Нечистоти стікають просто у рівчаки біля доріг

Опубліковано:
19 Листопада, 2020

У Бережанах «каналізація-ноухау»! Нечистоти стікають просто у рівчаки біля доріг. Фото труби, яка виходить з-під землі і з якої бруд виливається на вулиці міста – опублікували у групі «Береж-Інфо» мережі Facebook та додали напис: «Система каналізації на вул.Л.Українки. Дешево і просто!»

У коментарях люди зауважують, що таке явище у Бережанах непоодиноке: «Та для Бережан це звична картина. Варто пройтись по вулицях і таких фото буде кілька десятків», «Зупиніться на містку біля колишньої грязелікарні !!! Там можна і сьогодні прийняти грязі…», «Так стається коли МКП” Добробут” передає на баланс вуличні каналізації людям. А зараз- тільки не впадіть із офіційної відповіді директора…… додатково повідомляємо що в тарифі за водовідведення враховано:- ЧИСТКА МЕРЕЖІ СПЕЦТЕХНІКОЮ ПРИ ЇЇ ЗАСМІЧЕННІ; ПЛАТА ЗА ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА СТІЧНИМИ ВОДАМИ; ПЛАТА ЗА ПЕРІОДИЧНЕ ПРОВЕДЕННЯ ВИМІРЮВАНЬ ПОКАЗНИКІВ СКЛАДУ СТІЧНИХ ВОД; Це як ви здогадалися наші гроші! Додатково хочу повідомити директора- що за самовільне втручання людей у міську чи приватну\ виявляється є у нас і така / каналізаційну мережу- настає кримінальна відповідальність».

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #каналізація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: