Заробітки в Росії можуть стати великою бідою: застерігає жінка з Тернопільщини

Опубліковано:
18 Листопада, 2020

На електронну адресу TeNews надійшов лист від мешканки Тернопільщини. Засмучена матір просить не сказувати її імені, але вважає що повинна застерегти від можливої біди, яка може статися з українцями, які перебуває на заробітках в Росії.

Подаємо текст листа дослівно.

«Я часто чула сумні історії про долі заробітчан, але завжди здавалося, що це десь там, десь далеко і нас це ніяк не стосується. На жаль, мій син теж потрапив у кремлівські лапи…

Після навчання в університеті виявилося, що з роботою ситуація невтішна, тому вирішив пошукати долі на чужині, в Росії. Там пропонували гідну оплату праці, хоч і переважно на будівництві. Але не минуло й пів року, як син випадково потрапив до рук російських поліцаїв…..просто так, ні за що як у них це буває…

Ось тут то і почалися наші страждання… Спочатку просто по дружньому пропонували розповісти  що знає про нашу армію, потім вимагали дзвонити до друзів-атовців і випитувати про ситуацію на фронті. А як не погодився – відібрали документи і примусили віддавати все зароблене. Син фактично працює за їжу і житло. Погрожують якщо буде звертатись до правозахисників або хтось з родичів розповість про все в Україні, то вивезуть на Донбас до сепаратистів копати окопи.

Цей весь жах триває уже близько 2-х місяців. Не знаю, як мені діяти далі. Але прошу, якщо хто-небудь може якось допомогти, порадити, можливо хтось теж потрапляв у подібні ситуації, то буду вдячна за будь яку інформацію!

НЕЛЮДИ МАЮТЬ БУТИ ПОКАРАНІ!!! А материнське серце бути спокійним!»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заробітки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: