Володимир Труш привітав кращих студентів області з отриманням стипендії Президента та Верховної Ради Україні

18.11.2020 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

З нагоди Міжнародного дня студентів голова обласної державної адміністрації Володимир Труш зустрівся з кращими студентами вищих навчальних закладів Тернополя. Всі вони отримують стипендії Президента та Верховної Ради Україні.

«У цьому залі зібралися одні з найкращих – Президентські стипендіати. Ви показує приклад вашим друзям, на вас рівняються. І я впевнений, що ви – майбутня еліта нації: науковці, викладачі, громадські активісти, спортсмени, митці, волонтери. А найголовніше - чесні та порядні люди. З вами майбутнє держави буде у гідних руках. Президентська стипендія – це досягнення, яке заслуговує похвали та визнання. А щоб її отримати, потрібно докласти чимало зусиль. Але нехай це не буде самоціллю для кожного з вас. Не зупиняйтеся на цьому етапі, вчіться, шукайте, здобувайте. Адже студентські роки – найкращі. Тому використовуйте кожен день з користю, - зазначив Володимир Труш. – Я бажаю кожному з вас досягти мети і стати справжнім професіоналом своєї справи, яких так не вистачає сьогодні. А ми ще не раз почуємо ваші імена».

null

Голова Тернопільської обласної держадміністрації вручив студентам подарунки та побажав реалізації усіх їхніх планів. Також Володимир Труш запропонував студентам пройти практику в Тернопільській обласній державній адміністрації студент та задуматися про державну службу. Адже саме молодь, студенти творять майбутнє нашої країни.

null


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі