Верховна Рада не скасувала «карантин вихідного дня»

Опубліковано:
17 Листопада, 2020

Верховна Рада розглянула постанову про скасування «карантину вихідного дня». Для результативного рішення необхідно було набрати 226 голосів «за», однак голосування «провалилося». Про це повідомляє «hromadske».

За скасування проголосувало 149 депутатів із 226 необхідних. Від голосування утрималися ініціатори законопроєкту – Давид Арахамія та Олександр Корнієнко від «Слуги Народу».

Нагадаємо, Кабмін ввів «карантин вихідного дня» до кінця листопада. Відтак у вихідні дні можуть працювати лише продуктові магазини, автозаправки, аптеки, фінансові установи та транспорт. Підприємці виступили з протестом. Також мери Тернополя, Львова та Черкас, заявили, що не будуть вводити якісь додаткові обмеження, попри рішення уряду про «карантин вихідного дня». Окрім них, з подібними заявами виступили очільники Одеси, Рівного, Миколаєва, Луцька, Дніпра, Слов’янська та Мукачева.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Карантин вихідного дня, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: