Світлини старого Бучача, де перед ратушою б’є фонтан – виклали у соцмережі

Опубліковано:
17 Листопада, 2020

Світлини старого Бучача, де перед ратушою б’є фонтан – виклали у соцмережі. На цих фото – місто таке, яким сьогодні його не побачиш, а також, ці світлини дають відповідь на питання, які давно турбували місцевих жителів:

«Відповідь на те, де був перший “фонтан” перед ратушею. Можливо відповідь на те чому в ратуші в підвалах вода, рівень якої вищий ніж рівень в річці», – написав у Facebook у групі «Бучацькі справи» Hsara Anderson та розмістив фото ратуші і фонтану біля неї:

Місцеві місцеві жителі активно коментують цей допис: «Цінна інформація,потрібно й нам робити фонтан,щоб зберегти Ратушу», «Там вода може бути з любого джерела, котрих тут не бракує», «Я теж пам’ятаю фонтан біля ратуші там ще був маленький скверик було гарно а на сьогоднішній день лишилася одна стіна щоб доробити і то будуть робити з рік .невже в Бучачі немає відповідальної людини щоб довести цей ремонт. А пам’ятник великому Кобзарю поставили на колишньому фонтані тож можна відновити фонтан а пам’ятник перенести на площу де зробили лабіринти.це думка не лише моя а багатьох бучачан».

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ретро, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: