У лікарні на Тернопільщині встановили ємність для зберігання та газифікації рідкого кисню

Опубліковано:
17 Листопада, 2020
У Чортківській районній лікарні встановили модульно кріогенну ємкость для збереження і газифікації рідкого кисню, яка зможе забезпечити киснем пацієнтів із діагнозом COVID-19. 

 
Голова райдержадміністрації Арсен Марчишак спільно із заступником Іваном Заболотним ознайомилися із особливістю роботи даного устаткування та відзначили його важливість у лікуванні хворих.

Нагадуємо, що роботи здійснюються з ініціативи головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Чортківська центральна комунальна районна лікарня» Романа Чортківського та завідувача інфекційного відділення райлікарні Ігоря Шкварка.

ДОВІДКОВО

Всього людей, по Чортківському району, що захворіли на COVID-19 – 1749 (1303 – одужало, 23 – летальних, а 423 – продовжують хворіти).

Тому вкотре закликаємо вас неухильно дотримуватися всіх карантинних заходів (носіння маски, використання дезінфікуючих засобів, дотримання соціальної дистанції та ін.) задля збереження свого здоров’я та здоров’я оточуючих. Від нас з вами залежить епідеміологічна ситуація в районі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #COVID-19, #каронавірус, #Кисень, #лікарня Чорткова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: