У Тернополі чоловік викрав з каси виручку

Опубліковано:
17 Листопада, 2020

Понад 4 000 гривень викрала невідома особа. З таким повідомлення до працівників Тернопільського відділу поліції звернулася працівниця одного із місцевих торговельних закладів.

Зі слів заявниці вкінці робочого дня, невідома особа викрадала з каси виручку у сумі понад 4 000 гривень. Факт крадіжки заявниця виявила, коли крадій вже покинув приміщення.

Оперативники територіального підрозділу вийшли на слід зловмисника. Ним виявився місцевий мешканець 1982 року народження. В минулому краянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Перевіряється причетність чоловіка до аналогічних протиправних дій на території міста.

Відомості про злочин правоохоронці внесли в ЄРДР відповідно до статті 185 ККУ. Санкція передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: