Медиків однієї із районних лікарень Тернопільщини звинувачують у халатності

Опубліковано:
17 Листопада, 2020

У Золотому Потоці родичі померлої жінки вимагають покарання для медиків, через зволікання яких вона, на їхню думку, не вижила. У пенсіонерки стався інсульт, хоча її можна було врятувати, переконують рідні, пише Тернопільська правда з посиланням на сайт Доба.

Як повідомила дочка померлої, у мами був тиск і вона звернулась до медиків. Вірила, що їй там допоможуть, а за кілька днів померла. Дочка каже, медики порадили купити мамі заспокійливого і поспати.

В свою чергу, лікарі усі звинувачення відкидають.Кажуть —  жінка довший час хворіла, мала підвищений тиск,  знаходилася під наглядом сімейних лікарів.

Зараз справою займається поліція. Порушено кримінальне провадження за частиною першою статті 140 кримінального кодексу України — неналежне виконання лікарями своїх службових обов’язків. Буде призначено ряд експертиз, комплексна судово-медична експертиза.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #медицина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скандал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: