Неподалік Козови волонтери висадили близько 2000 дерев – клен червоний, дуб, сосна, ялина

Опубліковано:
16 Листопада, 2020

У Козові волонтери висадили близько 2000 дерев – клен червоний, дуб, сосна, ялина – дерева садили протягом тижня до 7 листопада береговою лінією ставу неподалік смт Козова. Представникам ГО “Громада рибалок Козови” та ГО “Скеля” посадковий матеріал (дерева) було надано Нараївським лісництвом та Бережанським лісництвом за сприяння Ярослава Адамова.

“Дякуємо всім небайдужим, що долучились до доброї справи, хоча й вибори закінчились, – пише на своїй сторінці Андрій Потурняк, учасник події, – активну участь прийняли голова “Громади рибалок Козови” Василь Богданович Бучак, Володимир Степанович Василик, Віктор Кабанков, голова Козівської селищної об’єднаної територіальної громади Сергій Добалюк, Володимир Федечко, Ярослав Швець, Микола Шмига, Ігор Кривак, Анатолій Козлик, Петро Ганас, Назар Ганас, Анатолій Гета, Олег Сендецкий. Найменший учасник висаджування дерев п’ятирічний Матвійчик Гетта. Дана подія є хорошим прикладом самоорганізації громади яка опікується цією водоймою.”

З 1 листопада вступив в дію наказ «Про встановлення заборони на лов водних біоресурсів на зимувальних ямах у рибогосподарських водних об’єктах Тернопільської області», тому на водоймі смт Козова заборонене рибальство на дамбі та 200 метрів по правому та лівому березі від дамби (згідно розмітки). Рибалок просять дотримуватись правил спортивного та любительського рибальства.

null

 

null

 

null

 

null

 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дерево, #Козова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: