Мешканців Тернопільщини попереджають про небезпечний сир на прилавках магазинів

14.11.2020 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На прилавках магазинів Тернопільщини можна виявити небезпечний сир. Зокрема, йдеться про козячий сир, який експортують з Нідерландів. Жителів області закликають бути обачливими.

«Доводимо до відома про отримання інформаційного повідомлення системи RASFF від 09 листопада 2020 року № 2020.4474-fup 38 стосовно виявлення Listeria monocytogenes (presence/25g) у сирі козячому, що експортувався з Нідерландів (виробник: Bettinehoeve BV, Etten Leur) до країн-членів ЄС, зокрема до Словацької Республіки (трейдер/брокер: Oxi Import-Export s.r.o., Bratislava), та до України (отримувач: ТОВ «Дейрі Смарт Трейдінг», вул. Підвисоцького 6 В, м. Київ, 01103)», - повідомляє Держпродспоживслужба у Тернопільській області.

Жителів області закликають бути обачливими. У разі виявлення товару звертатися до головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі