У Тернополі вирішили добудувати школу, будівництво якої розпочали у 90-х роках

Опубліковано:
14 Листопада, 2020

Для коригування проєктно-кошторисної документації на добудову школи у мікрорайоні «Кутківці» виділили 290 000 грн. Таке рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«У зв’язку із суттєвими змінами в ДБН України, необхідно оновити існуючу проєктно – кошторисну документацію та провести експертизу. Для цього виділено 290 тис. грн. За попередніми підрахунками, на завершення будівництва школи на 650 місць необхідно понад 100 млн грн», – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Нагадаємо, що у 1995 році роботи з будівництва школи були призупинені у зв’язку із відсутністю фінансування. У 2003 році будівництво школи було відновлено (змінено проєкт покрівлі на шатрове покриття). У 2017 році проведено коригування проєкту. Необхідна сума для завершення будівництва становила 79 283,873 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кутківці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: