Ринки Тернополя перевіряють на дотримання карантинних обмежень

Опубліковано:
14 Листопада, 2020

Сьогодні, 14 листопада, представники Держпродспоживслужби перевірили роботу агропромислових ринків Тернополя на дотримання карантинних обмежень.

Як інформує прес-служба Держпродспоживслужби у Тернопільській області, усім керівникам ринків було вручено листи з роз’ясненнями Постанови Головного державного санітарного лікаря України, де вказані усі умови роботи підконтрольних об‘єктів в режимі «карантину вихідного дня» та попереджено про відповідальність за їх порушення. Також з підприємцями та продавцями промислової групи товарів провели роз’яснювальні роботи.

Нагадаємо, що згідно з рішенням Уряду на вихідних заклади громадського харчування, театри, кінотеатри, торгово-розважальні центри, нічні клуби, спортивні зали, заклади, які надають послуги (за винятком фінансових, поштових, лікарських чи ремонтних) повинні бути закриті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Карантин вихідного дня, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: