Для обходу карантинних обмежень: тернопільський ресторатор зареєстрував хостел та два ресторани як релігійну організацію

13.11.2020 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Тернопільський ресторатор Тарас Ковальчук зареєстрував хостел та два ресторани як релігійну організацію для обходу карантинних обмежень. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Скажу чесно, я ще в понеділок розумів, що готуватись треба до найгіршого варіанту, адже влада у Києві не дуже чує бізнес та людей загалом, тому почали готуватись до двох сценаріїв. Перший — пікети, протести на національному рівні. На жаль не почули. Другий варіант – пошук юридичних механізмів, як допоможуть продовжити працювати, у нових умовах», - зазначає Тарас Ковальчук.

Відтак, за його словами, у найближчі вихідні хостел працюватиме у форматі монастиря, ресторани Леліва та Лисий - у форматі трапезної і храму.

Крім того, бізнесмен послався на статтю 35 Конституції України, згідно з якою кожен має право на свободу світогляду і віросповідання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі