На вихідних правоохоронці Тернопільщини працюватимуть у посиленому режимі.

Опубліковано:
13 Листопада, 2020

На Тернопільщині правоохоронці разом працівниками Держпродспоживслужби та іншими контролюючими органами перевірятимуть дотримання карантинних обмежень під час вихідних.

«Зусилля правоохоронців, у першу чергу, будуть спрямовані на профілактичну та роз’яснювальну роботу щодо дотримання карантинних обмежень. У випадку, якщо буде ігнорування законних вимог, до порушників поліцейські застосовуватимуть заходи реагування та складатимуть адмінпротоколи», – зазначає начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

У цілодобовому режимі працює лінія 102, де фіксуватимуть та перевірятимуть усі звернення громадян про порушення карантинних обмежень.

До слова, згідно з рішенням Уряду у вихідні заборонено: приймання відвідувачів у закладах громадського харчування (бари, ресторани, кафе тощо) – можлива лише торгівля на виніс; приймання відвідувачів у ТРЦ та інших закладах розважальної діяльності; робота магазинів, окрім продуктових (щонайменше 60% закладу має бути присвячено торгівлі продуктами, пальним, ліками, виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами); робота закладів культури, які проводять культурно-масові заходи (концерти, фестивалі, театральні заходи, кінопокази тощо); діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #Карантин вихідного дня, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: