На території тернопільської лікарні розгорнули госпіталь для хворих на COVID-19

Опубліковано:
13 Листопада, 2020

За тиждень на Тернопільщині додатково створили 138 ліжкомісць. Також на базі 3 міської лікарні розгорнули госпіталь.  Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Кількість хворих на COVID-19, які поступають на стаціонарне лікування, кожного дня в області зростає на 3-4 осіб. Тому активно тривають роботи з підключенням кисню до медзакладів. Однак через щоденне збільшення пацієнтів у лікувальних установах роботи  уповільнюються.

«Карантин вихідного дня є край необхідним для медичної сфери. Так ми зменшимо не лише кількість посуплених хворих у лікувальних установах, а й зможемо провести кисень. Адже зараз майстри не можуть працювати там де є хворі. Тому закликаю всіх дотриматися карантину вихідного дня та подумати про медиків, які борються за життя ваших близьких», – каже Ольга Ярмоленко.

Відтак, згідно з рішенням Уряду у вихідні заборонено: приймання відвідувачів у закладах громадського харчування (бари, ресторани, кафе тощо) – можлива лише торгівля на виніс; приймання відвідувачів у ТРЦ та інших закладах розважальної діяльності; робота магазинів, окрім продуктових (щонайменше 60% закладу має бути присвячено торгівлі продуктами, пальним, ліками, виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами); робота закладів культури, які проводять культурно-масові заходи (концерти, фестивалі, театральні заходи, кінопокази тощо); діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів. За дотримання карантинних обмежень слідкуватимуть правоохоронці спільно із представниками Держпродспоживслужби та органами місцевого самоврядування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Карантин вихідного дня, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Ольга Ярмоленко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: