Голова Тернопільської ОДА закликав людей дотримуватися карантину вихідного дня

Опубліковано:
13 Листопада, 2020

В Україні  за  добу  знову  зареєстрували  анти рекордну  кількість хворих на коронавірус. Тому  людей  закликають  дотримуватися карантинних  обмежень. На цьому наголосив голова  ОДА Володимир Труш під час  брифінгу, який  вібувся  13 листопада.

«Ми не хочемо зараз вводити карантин, який був на весні, бо це негативно відіб’ється перш за все на економічній складовій.  Тому не варто забувати про маски та правила запобігання поширенню вірусу. А нехтування карантинними засобами призводить до завантаження лікарняних ліжок, яких може не вистачити на всіх» – каже Володимир  Труш.

Наразі є чітко визначені основні завдання:  захистити медиків, дати їм можливість переформатувати роботу закладів, а також перезавантажити лікарняні ліжка.

«Ми докладаємо максимум зусиль, щоб ситуація в області не погіршувалася. Так, з початку місяця на Тернопільщині було забезпечено 138 ліжок з підключеним до кисню. Уряд виділив вже два транші на загальну суму близько півтора мільярда гривень.  З них близько 52 мільйонів надійшло саме в нашу область для забезпечення ліжкомісцями з підключенням до кисню та збільшення ліжкового фонду. Однак багато залежить від кожного з нас. Тому я дуже прошу: залишайтеся вдома. Це допоможе зберегти ваше здоров`я!», – констатував Володимир Труш.

Згідно з рішенням Уряду, на ці вихідні будуть закриті заклади громадського харчування, театри, кінотеатри, торгово-розважальні центри, нічні клуби, спортивні зали, заклади, які надають послуги (за винятком фінансових, поштових, лікарських чи ремонтних).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Труш, #Карантин вихідного дня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: