Члени ГО садівників-любителів «Тернопільське» написали петицію, щоб їхніх дітей забезпечили шкільним автобусом

Опубліковано:
13 Листопада, 2020

«Впровадження шкілького рейсового автобусу для дітей МГО СЛ «Тернопільське», – таку петицію у єдиному реєстрі місцевих петицій зареєструва 3 листопада 2020 року Ольга Краузе. Зокрема, у тексті петиції йдеться:

«На території МГО СЛ «Тернопільське» на постійній основі проживає понад 100 сімей, в складі який є діти шкільного, дошкільного віку та студенти. Не кожна родина має власне авто, тому багатьом батькам доводиться вести дитину, а часто і двох за ручку до Львівської траси по ґрунтовій дорозі до найближчої зупинки щоб сісти на рейсовий автобус інших населених пунктів. А в період негоди місцеві дороги мають жахливий стан, це багнюка, ями заповнені водою. І ось дітки по таким дорогам ще заспані й замерзлі йдуть до школи або в дитячі садочки.

Дуже просимо вас впровадити шкільний рейсовий автобус сполученням МГО СЛ «Тернопільське» – Західноукраїнський національний університет – ТНВК ШЕЛ №9 – ЗОШ №16 – ЗОШ №12 – ЗОШ №7 – Центр. Необхідно розвозити діток по школам в першу і другу зміни, а також забирати їх після першої і другої зміни», – зазначає автор.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: