На Тернопіллі проведуть конкурс «Кращий заклад загальної середньої освіти – 2020»

Опубліковано:
13 Листопада, 2020

Конкурс «Кращий заклад загальної середньої освіти – 2020» проведуть з метою підтримки та популяризація кращого педагогічного досвіду на Тернопільщині.

Конкурс розпочався 12 листопада та триватиме до 28 грудня. Він відбуватиметься у два етапи. Спершу найкращий навчальний заклад обиратимуть на рівні районів, а під час другого етапу журі визначать остаточних переможців у таких номінаціях: «Кращий заклад загальної середньої освіти I ступеня», «Кращий заклад загальної середньої освіти I-II ступенів-2020», «Кращий заклад загальної середньої освіти I-III ступенів – 2020»

Для того, щоб взяти участь у конкурсі необхідно подати заявку, відео-, фотоматеріали, які висвітлюють діяльність навчального закладу. Навчальний заклад оцінюватимуть за такими критеріями: функціонування і дієвість веб-сайту закладу, організація освітнього простору, ефективність використання педагогічного потенціалу, забезпечення розвитку матеріально-технічної та навчально-методичної бази відповідно до вимог Концепції Нової української школи та співпраця з громадськими інституціями, волонтерські ініціативи.

Переможці конкурсу отримають цінні призи та подарунки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Кращий заклад загальної середньої освіти - 2020», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: