Обласна видавнича рада фінансово підтримала 20 письменників з Тернопільщини

Опубліковано:
12 Листопада, 2020

У Тернополі сьогодні, 12 листопада, відбулося засідання обласної видавничої ради. Було визначено авторів, на видання творів яких буде надана фінансова підтримка. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Тернопільщина – одна з лідерів книговидання в Україні. У місцевих видавництвах друкуються найвідоміші українські автори. Тому ми всілякими зусиллями намагаємося розвивати видавничу сферу, — каже Віктор Устенко. – Сьогодні розглянули заявки від місцевих авторів. Кожне видання заслуговує окремої уваги. Тому усі твори ми детально опрацюємо, а тоді приймемо остаточне рішення про фінансову підтримку. Особливу увагу ми звертатимемо на літературу національно-патріотичного виховання та видання, які популяризують наш край», – каже Віктор Устенко.

У результаті засідання члени видавничої ради своїм рішенням підтримали творчі проєкти 20 місцевих авторів на загальну суму 180 000 гривень. На наступному черговому засіданні обласної видавничої ради будуть розглянуті проєкти інших авторів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #видання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Обласна видавнича рада, #письменники, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: