У Тернополі прикрили будинок розпусти

12.11.2020 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі сорокарічна жителька Дніпра організувала бордель. Правоохоронцям вдалося викрити сутенерку та її чотирьох «підопічних».

Як повідомляє поліція, жінка влаштувала бордель, у якому працювало позмінно четверо молодих дівчат з Запорізької та Житомирської областей. Обслуговували клієнтів лише за місцем проживання - на орендованих квартирах. Аби не потрапити на гачок правоохоронців, сутенерка кожен місяць змінювала адресу, винаймаючи нове житло. Пошуком клієнтів також займалася жінка.Вона розміщала в інтернеті оголошення про надання сексуальних послуг.

Година послуг вартувала 1200 гривень. За добу «підопічні» могли обслужити близько десяти чоловіків

«Жінку уже притягували до кримінальної відповідальності в Запоріжжі за аналогічні злочини. Проте тоді вона отримала лише умовний термін покарання», - зазначає начальника відділу БЗПТЛ Олександр Буняк.

Під час обшуку оперативники виявили та вилучили сім-картки, мобільні телефони, гроші та записники. Сутенерці оголосили підозру. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі