Якщо не знаходять часу – значить не дуже люблять

Опубліковано:
11 Листопада, 2020

«У мене немає часу», – це можна почути у відповідь на пропозицію зустрітися.

Особливо боляче таке чути від коханої людини, на зустріч з якою ти рахуєш вже кожну хвилину. Тоді ми думаємо, що в цієї людини безліч справ і при першій можливості, вона примчить до нас. Але, на жаль, така можливість стається дуже рідко, або й взагалі не настає.

Насправді, коли в когось немає на нас часу має зовсім інший підтекст. Звичайно, що усі ми зайняті люди і маємо справи, але невже не знайдеться вільної годинки ввечері, щоб просто побачити кохану людину?

А ви не задавали собі питання, чому колись був час на вас, а зараз ні? Що змінилося за цей період?

Також трапляються й випадки, коли людина розповідає про неймовірні плани на майбутнє з вами, але нічого не робить, щоб ці плани втілилися в життя. Насправді, розповідати про свої мрії можуть усі.

Людина, яка дійсно кохає, готова на шалені вчинки — навіть перепливти Геллеспонт. Юнак Леандр любив дівчину і щоночі перепливав протоку, щоб її обняти. Перепливти цю протоку дуже важко, адже там сильна течія. Але це не заважало юному хлопцю. А згадайте Байрона! Він також був хворим, кульгавим, але перепливав, щоб досягти власної мрії.

А співак Орфей і зовсім спустився за Еврідікою в страшний Гадес, потойбічний світ. І знайшов її там.

Я розповідаю вам всі ці історії, щоб ви зрозуміли, що людина, яка вас дійсно кохає, буде готова заради вас на все. Звичайно, що в житті трапляються різні випадки, але якщо вже на початку стосунків партнеру немає часу для зустрічі, то далі нічого хорошого вам чекати не варто.

Такі люди завжди будуть придумувати собі виправдання, а потім й взагалі можуть зникнути з вашого життя та розбити вам серце. Потрібно холоднокровно ставитися до такого і не давати почуттям затьмарювати свій розум. Потім буде сумно і боляче.

І якщо людина відкладає зустріч – вона їй не дуже потрібна. Немає сильної любові у неї, і тим паче бажання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: