Уряд запровадив карантин вихідного дня: нові обмеження

Опубліковано:
11 Листопада, 2020

Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу МОЗ щодо запровадження карантину вихідного дня з 14 до 30 листопада. Відтак, з 00:00 суботи до 00:00 понеділка будуть діяти жорстокі карантинні обмеження.

Під час вихідних заборонятиметься робота торгово-розважальних центрів, спортзалів, фітнес-центрів, басейнів, а також робота театрів і проведення масових заходів. Також буде заборонено приймати відвідувачів у барах, ресторанах, кафе та установах розважальної сфери. Працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки, АЗС, об’єкти торгівлі засобами гігієни, ветеринарними препаратами і кормами; фінансові установи, СТО, доставка їжі.

До слова, сьогодні відбулася всеукраїнський пікет рестораторів. Вони вимагали не вводити карантин вихідного дня. Адже за їхніми словами, такі обмеження знищать бізнес

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #Карантин вихідного дня, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: