У Кременці пологи проходитимуть безкоштовно

Опубліковано:
11 Листопада, 2020
У Кременецькій районній комунальній лікарні майбутні матері зможуть народжувати та не хвилюватися про оплату наданих послуг при пологах. 

 
«На виконання умов пакету послуг «Медична допомога при пологах» програми медичних гарантій, ми закупили усі медичні та супутні товари, які необхідні при пологах. Тому тепер такого поняття як «зібрати пакет у пологовий» у нашому закладі не існує! Адже ми прагнемо, щоб перебування у відділенні під час такої важливої події в житті, як народження дитини, не було зайняте матеріальними клопотами», – зазначили у Кременецькій лікарні.

Також у медичному закладі просять повідомляти адміністрацію у випадку, коли персонал акушерсько-гінекологічного відділення проситиме придбати товари для пологів за власний кошт чи оплатити вартість пологів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безкоштовні пологи, #кременецька лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: