На Тернопільщині майже 200 демобілізованих учасників АТО шукають роботу

Опубліковано:
10 Листопада, 2020

За січінь-жовтень 2020 року послугами Тернопільської обласної служби зайнятості скористалися 648 військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції (операції об’єднаних сил), з них 32 мали інвалідність, майже 40% – молодь віком до 35 років, третина — з вищою освітою. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Відтак, 163-х учасників АТО (ООС) вдалося працевлаштувати, з них 1 – за умови компенсації роботодавцеві витрат єдиного соціального внеску, 1 – відкрив власний бізнес, отримавши одноразово допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності; 4 – були забезпечені тимчасовою роботою. Колишні воїни знайшли роботу у сферах сільського господарства, торгівлі, ремонту транспортних засобів, оборони, інформації та телекомунікації, а також в переробній промисловості та будівництві. Продовжують шукати ще 202 колишніх воїнів АТО.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #військові, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: