Підозрюваних у створенні, керівництві та участі в злочинній організації взяли під варту

Опубліковано:
10 Листопада, 2020

Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури обрано запобіжні заходи учасникам міжрегіональної злочинної організації, підозрюваним за ч. 1, 2 ст. 255 (Створення злочинної організації, а також участь у ній), ч. 3, 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах).

За ухвалами Тернопільського міськрайонного суду шість раніше затриманих осіб, що під виглядом надання логістичних послуг фактично викрадали товари на великі суми,  перебуватимуть під вартою із можливим внесенням застави у розмірах від 294 тис до 2 млн грн.

Вирішується питання щодо етапування керівника злочинної організації із місць відбування покарання за вбивство до СІЗО та обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, злочинна організація, до складу якої входили 6 осіб, діяла з січня 2019 року на території кількох областей України. Її організатор, перебуваючи у місцях позбавлення волі, налагодив шахрайську схему під виглядом надання логістичних послуг. Учасники використовували підроблені документи та видавали себе за перевізників. Клієнтів підшуковували через інтернет-ресурси та укладали з ними договори на вантажні перевезення. Після завантажування товару у транспортні засоби вони зникали й більше не виходили на зв’язок з потерпілими.

Триває розслідування, що здійснюють слідчі ГУНП в Тернопільській області .

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: