«Швидка» зайво сплатила постачальнику пального 144 тис гривень

Опубліковано:
10 Листопада, 2020

Рішеннями Господарського суду Тернопільської області від 5 листопада 2020 року задоволено позови Тернопільської місцевої прокуратури про визнання недійсними додаткових угод до договорів про закупівлю бензину і дизельного палива та стягнення на користь Комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради надмірно сплачених майже 144 тис грн.

Встановлено, що приватне підприємство, шляхом укладення додаткових угод, безпідставно збільшувало ціну на нафтопродукти для «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», хоча ціни на ринку палива на той час не зростали.

Через вказані протиправні дії комунальне підприємство зайво сплатило постачальнику за договорами 143 тис 897 грн.

Нагадаємо, у жовтні цього року, рішенням Господарського суду задоволено аналогічний позов прокуратури про визнання недійсними додаткових угод, за якими вищеназване комунальне підприємство переплатило понад 70 тис грн постачальнику.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пальне, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна, #швидка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: