На Тернопільщині відзначили працівників культури з нагоди професійного свята

09.11.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Сьогодні, 9 листопада, відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. З нагоди свята у Збаразькому замку відбулися урочистості. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Тернопільщина має славні культурні традиції, які знані далеко за межами нашої країни. І в цьому є велика заслуга працівників галузі. У цей день вітаю всіх тих, хто відроджує, зберігає та збагачує духовні скарби нашого краю, дбає про культурний розвиток нашої держави. Ваша самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару, невичерпною енергією. Навіть попри карантин, ви продовжуєте збагачувати нашу мистецьку скарбницю. Тож з щирого серця вдячний всім працівникам галузі культури і мистецтв області за невтомну працю, сумлінне служіння благородній справі, мистецьку майстерність та високий професіоналізм», - зазначає Віктор Устенко.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток української національної культури Віктор Устенко вручив грамоти обласної державної адміністрації кращим працівникам цієї сфери. Також, під час урочистих заходів, обласні премії вручили найкращим митцям Тернопільщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі