Архієпископ Тернопільський та Кременецький Нестор святкує 20 річницю постригу у чернецтво

09.11.2020 15:50   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Сьогодні, 9 листопада, архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор святкує 20 річницю постригу у чернецтво з нареченням імені Нестор – на честь преподобного Нестора Літописця. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

З цієї нагоди у Тернополі в каплиці біля Собору Святих Рівноапостольних Костянтина і Єлени відбулося святкове богослужіння

«Ви показуєте нам приклад того, як потрібно любити Бога і як потрібно працювати й віддавати всього себе цьому великому служінню. Дуже дякую Вам, що розвиваєте Церкву на Тернопіллі, що наполегливо працюєте на впровадження, утвердження та поглибленням капеланського руху в Українській армії. Адже духовна підтримка нашим захисникам дуже потрібна. Від усієї громади дякую Вам за те, що усіх зусиль докладаєте до створення Єдиної Помісної Автокефальної Української Православної Церкви. Ця подія насправді стане вікопомною, історичною. Вірю, що завдяки і Вашій самовідданій праці ми, об’єднані, усім миром вже невдовзі зможемо знести свою спільну молитву до Божого престолу», - зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Устенко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі