На Тернопільщині зафіксували три спалахи COVID-19

Опубліковано:
9 Листопада, 2020

На Тернопільщині діє три спалахи COVID-19. Зокрема, високий рівень захворюваності виявили у «Домі милосердя» та у двох центрах надання соціальних послуг. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни». 

Відтак, у «Домі милосердя» у Чорткові лабораторно підтвердили 9 випадків коронавірусу. У Територіальному центрі соціального обслуговування населення, що у Шумську, підтвердили 14 випадків. Ще один діючий спалах COVID-19 зафіксували у центрі надання соціальних послуг селищної ради Галущинців у Підволочиському районі.

До слова, станом на 9 листопада 2020 року в Тернопільській області за результатами досліджень методом ПЛР – у 22216 випадках діагноз лабораторно підтверджений (20736 випадків – дорослі, 1480 випадків – діти), з них 295 летальних (1 випадок житель сусідньої області). Видужало 17710 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: